Jukeboks udlejning til hele Sjælland, Lolland, Falster & Møn

Om Jukeboks udlejning

Hvem er vi ..... og hvad vil vi ?

Igennem mere end 10 år har vi leveret jukebokse til alle former for fester og arrangementer, hvor glad dansemusik har været på programmet.

Vi har i det sidste års tid været i en rivende udvikling, og vort primære mål er tilfredse kunder, som man kun får ved at overholde aftaler og levere fuldt funktionsdygtigt materiel.

Jukeboks-udlejnings kunder er vores bedste reklame

Tilfredse kunder anser vi også for vores bedste reklame, dels vender de tilbage ved deres næste arrangement, og dels bliver vi anbefalet til andre.

Blandt vore mange kunder findes alt lige fra private mennesker til store firmaer og offentlige institutioner. Særligt har vi flere professionelle festarrangører - kroer, restauranter, eventmakers - som en del af vor faste kundekreds.

Du kan se nogle af de kunder vi har haft på vores referenceliste.

Fornuftige priser er også en del af vores politik - og vi ligger i den absolut konkurrencedygtige ende af prisskalaen.

Vi passer på vores jukebokse, til glæde for dig!

Vore jukebokse er ikke computere, hvor alt foregår på en skærm, men rigtige mekaniske jukebokse, som vi kender dem fra "de nostalgiske gamle dage", hvor man kan se CD'en blive valgt og lagt på plads til afspilning.

For at kunne levere funtionsdygtige jukebokse kræver det, at der "kæles" for dem, og vore bokse opbevares derfor i tørre og opvarmede lokaler, når de ikke er ude hos kunder. Efter hver udlejning checkes de for eventuelle fejl, der er ved at opstå, og alle bemærkninger fra vores kunder gennemgås.

World Games Jukeboks Udlejning Denmark Aps - CVR 30725735
Tlf. 26 83 99 77 - E-mail: wgjuaps@gmail.com - Sitemap